Foreningen / aftenskolen afro-art.dk

Igen i år spændende foredrag om Afrika - læs her.

Foreningen Afro-art.dk og Aftenskolen Afro-Art.dk arbejder for at fremme forståelsen for afrikansk kunst og kultur i Danmark, og foreningen bidrager til kulturudveksling mellem Afrika og Danmark.

Afro-art.dk har arrangeret udstillinger med afrikansk kunst, hvor Glocal Art har udlånt kunsten. Foreningen Afro-art.dk tilbyder foredrag om afrikansk kunst og design, tilbyder kunstskole-ophold i Uganda og tilbyder dig en udstilling i dit lokalområde.

Foreningen har flere gange bekostet afrikanske kunstneres besøg i Danmark.
Bliv medlem! Som medlem støtter du afrikansk kunst. Du støtter den kreds af mennesker, der gennem møder og diskussion er med til at udvikle nye initiativer omkring formidling af afrikansk kunst. Indsæt 100 kr. på konto 9060-4581934470 og send en mail med dit navn og din adresse til formanden Adelheid Leth (adelheidleth@hotmail.com) eller til mail@afro-art.dk.

Foreningen udstiller ikke kun kunst – den formidler viden om Afrika, især om kunstens betydning i Afrika. Det sker gennem foredrag og besøg på gymnasier, efterskoler m.v. Foreningens formand er Adelheid Leth.


Aftenskole-foredrag i 2021: 


23. marts kl. 19: Debatskabende arrangement om FN`s verdensmål med udgangspunkt i en fotoserie, der viser forskelle og ligheder mellem Danmark og Uganda. Fotoprojektet er støttet af Foreningen Afro-Art.dk og af Velux Fonden.

14. april kl. 19: Sofie Jama om kvinder i Somalia og i Danmark.

Mandag den 10. maj kl. 19: Hans Wendelboe om Mogens Marinus Uhrenholdt, der drog til Nigeria som missionær for 100 år siden.

Torsdag den 10. juni kl. 19: Christian Rosenfeldt Christoffersen fortæller på baggrund af måneders arbejde på et hospital i Uganda om sygdom og sundhed i Uganda.

Onsdag den 11. august kl. 19: Fugleeksperten Hans Christophersen fortæller om en fugletur til Uganda.

Torsdag den 26. august kl. 19: Christian Rosenfeldt Christoffersen fortæller om ebola i Afrika.

Onsdag den 8. september kl. 19 fortæller Frede Hansen om at rejse i Uganda for at møde kultur og opleve natur.

De to første foredrag er udskudte foredrag fra sæson 2020. Alle øvrige foredrag koster 200 kr. Deltagelse i et foredrag koster 75 kr.
Alle foredrag holdes på galleriet Glocal Art, Thorup Hedevej 3, 9330 Dronninglund.

Tilmelding: galleriglocalart@gmail.com eller mail@afro-art.dk. Du kan også tilmelde dig telefonisk til Frede på 28815773.