Foreningen / aftenskolen afro-art.dk

Igen i år spændende foredrag om Afrika - læs her.

Foreningen Afro-art.dk og Aftenskolen Afro-Art.dk arbejder for at fremme forståelsen for afrikansk kunst og kultur i Danmark, og foreningen bidrager til kulturudveksling mellem Afrika og Danmark.

Afro-art.dk har arrangeret udstillinger med afrikansk kunst, hvor Glocal Art har udlånt kunsten. Foreningen Afro-art.dk tilbyder foredrag om afrikansk kunst og design, tilbyder kunstskole-ophold i Uganda og tilbyder dig en udstilling i dit lokalområde.

Foreningen har flere gange bekostet afrikanske kunstneres besøg i Danmark.
Bliv medlem! Som medlem støtter du afrikansk kunst. Du støtter den kreds af mennesker, der gennem møder og diskussion er med til at udvikle nye initiativer omkring formidling af afrikansk kunst. Indsæt 100 kr. på konto 9060-4581934470 og send en mail med dit navn og din adresse til formanden Adelheid Leth (adelheidleth@hotmail.com) eller til mail@afro-art.dk.

Foreningen udstiller ikke kun kunst – den formidler viden om Afrika, især om kunstens betydning i Afrika. Det sker gennem foredrag og besøg på gymnasier, efterskoler m.v. Foreningens formand er Adelheid Leth.


Aftenskole-foredrag i 2020: Onsdag den 15. april kl. 19: Sofie Jama: Om danske og somaliske kvinder. (se nederst på siden). Mandag den 11. maj kl. 19: Helle Mejlhede: Om Berberne i Nordafrika. (Måske bliver det også nødvendigt at udskyde dette foredrag). Tirsdag den 2. juni kl. 19: Debatskabende foredrag om demokrati i Afrika. Torsdag den 18. juni kl 19: Hans Lynge Ottesen: Om Mozambique. Tirsdag den 11. august kl. 19: Bente Grue: Om Zamba Zangi, slumkvarteret i Angolas hovedstad, Luanda. Onsdag den 2. september kl. 19: Jens Silkjær: Om farming4Life - sådan underviser man afrikanere i mere effektiv dyrkning. Alle foredrag holdes på Galleriet Glocal Art. Samlet pris: 200 kr. Pris pr. foredrag: 75 kr. Skoleleder: Frede Hansen, 28815773.

 

OBS: På grund af Corona-krisen er foredraget med Sofie Jama udskudt til 23. september kl. 19.